poniedziałek, 2 stycznia 2012

Twarożek ze szczypiorkiem

Od teraz będzie lekko (bo na wegańskiej diecie też można utyć, wbrew powszechnej opinii). Dziś bardzo trudny, wymagający spędzenia siedmiu dni w kuchni, użycia profesjonalnego sprzętu i bardzo wymyślnych składników, twarożek ze szczypiorkiem.

Składniki:
1/2 kostki (90g) tofu naturalnego
1 łyżeczka sosu sojowego
3 łyżki posiekanego szczypiorku
szczypta pieprzu

Tofu rozdrobnij widelcem, dodaj sos sojowy i drobno posiekany szczypiorek, dopraw pieprzem i dokładnie wymieszaj.

1 komentarz:

Ponieważ zmęczył mnie spam wysyłany przez pewnego zautomatyzowanego anonima (100-120 komentarzy dziennie!), włączyłam weryfikację obrazkową. Mam nadzieję, że Was to nie zniechęci do komentowania zawartości mojego bloga! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...