sobota, 31 grudnia 2011

Nadziewane pomidorki

Składniki:
1/2 kostki (90g) tofu naturalnego
1 łyżka słonecznika
1 łyżka siemienia lnianego
1 łyżeczka sosu sojowego
1 łyżka tymianku
1/2 łyżeczki pieprzu
20 pomidorków koktajlowych

Do miski włóż tofu i rozdrobnij go widelcem. Na suchej patelni upraż słonecznik i siemię lniane z dodatkiem sosu sojowego. Dodaj ziarna do tofu, posyp tymiankiem i pieprzem. Pomidorki przekrój, wydrąż miąższ i dodaj go do tofu. Dokładnie wymieszaj farsz i nadziej nim pomidorki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Ponieważ zmęczył mnie spam wysyłany przez pewnego zautomatyzowanego anonima (100-120 komentarzy dziennie!), włączyłam weryfikację obrazkową. Mam nadzieję, że Was to nie zniechęci do komentowania zawartości mojego bloga! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...