piątek, 18 listopada 2011

Zdrowe i smaczne pierwsze śniadanie

Składniki:
2 kromki chrupkiego pieczywa
2 łyżeczki ketchupu
4 plasterki pomidora
2 łyżeczki wegańskiego sosu koperkowego
8 plasterków tofu naturalnego, marynowanego, wędzonego (do wyboru)
curry
2 liście sałaty

Chrupkie pieczywo posmaruj ketchupem, ułóż pomidory, zrób kleksy z sosu koperkowego, ułóż, przyprawione curry i usmażone bez tłuszczu, tofu. Gotowe kanapki ułóż na liściach sałaty.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Ponieważ zmęczył mnie spam wysyłany przez pewnego zautomatyzowanego anonima (100-120 komentarzy dziennie!), włączyłam weryfikację obrazkową. Mam nadzieję, że Was to nie zniechęci do komentowania zawartości mojego bloga! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...